Image

Dr Danijela Kracun

Članovi našeg tima su: socijalni radnik,doktor opšte prakse, medicinske sestre, negovateljice, spremačice, kuvarice. Po potrebi se angažuju saradnici iz različitih oblasti medicine u cilju pružanja svih potrebnih dijagnostičkih i medicinskih usluga.

Nadzor nad korisnicima je u toku celog dana, kao i dežurstvo medicinskih sestara i negovateljica preko cele noći. U svakom trenutku, stručno osoblje je tu zbog Vas, da Vam da Vašu terapiju, izmeri pristisak, temperaturu, po potrebi da injekcije, infuziju, ili insulin. Takođe su tu da Vam pomognu oko oblačenja, kupanja, šetnje.

381-64-456-7890
caroline@example.com

Naš Tim

Za Vaš mirniji život, Dom za stara lica OAZA, je obezbedio stručno osoblje za negu i brigu o Vama. Nadzor nad korisnicima je u toku celog dana, kao i dežurstvo medicinskih sestara i negovateljica preko cele noći.

Staracki dom OAZA nudi nov, udoban i luksuzan smeštaj, svima koji svoju starost žele da provedu u miru i zasluženoj nezi i pažnji. Ceo dom za stare je namenski građen za negu starih lica, pa se vodilo računa o svakoj prostoriji koja će služiti stanarima doma. Sobe su jednokrevetne i dvokrevetne, vrlo prostrane, svetle, udobno nameštene za prijatan boravak u njima, sa mogućnošću unošenja sitnijih delova nameštaja iz Vaše kuće, kako bi Vaš boravak bio još prijatniji. Starački dom OAZA je omogućio da svaka soba ima privatno, kompletno opremljeno kupatilo, koje je prilagođeno kako za pokretne, tako i za polupokretne i nepokretne osobe. Sobe u domu za stare imaju i lepe, velike terase sa kojih se prostire prelep pogled na grad. U sobama,kao i u kupatilu su postavljeni SOS tasteri, kako bi korisnici u svakom trenutku mogli da potraže pomoć osoblja, u slučaju da je potrebna. Svaka soba sadrži klima uredjaj,LCD, kablovsku televiziju i telefonsku liniju.

Apartmani su veličine 50 m2 i u svom sastavu imaju hodnik, dnevni boravak, kuhinju, spavaću sobu, kupatilo i terasu. U domu za smeštaj starih lica OAZA pored dnevnog boravka na usluzi je i prelepo, prostrano dvorište od 12 ari, za relaksaciju, šetnju, sunčanje, mesto za odmor i deljenje osećanja sa ljudima koji Vas okružuju.

Contact with Caroline

Tel

Scroll Up